Workshop fotografie in het bos

Ik volg Liesbeth van Sloppop al een hele tijd op Instagram. Zo ook de verhuizing naar hun mooie huis in Epe. In het begin snapte ik het nog niet zo goed. Woonde ze in het bos? Na een tijdje begon het dagen. Dat bos is haar achtertuin! 

Voor degenen die haar ook volgen weten waar ik het over heb. Want wat wonen ze prachtig! en wat zou het mooi zijn daar eens te fotograferen tussen de bomen!

Sloppop-3-2.JPG

Het allerleukste komt nog; dat kan binnenkort!

Op zaterdag 16 september heb je de kans een workshop basisfotografie door mij te volgen in Epe en aansluitend het geleerde in de praktijk te brengen op haar waanzinnig mooie en fotogenieke landgoed (3 hectare!)

Wat meer informatie over de dag:

De workshop kost 169 euro per persoon en de dag duurt van 11 tot 17 uur. Dit is inclusief koffie / thee, iets lekkers en een lunch. Daarnaast natuurlijk alle informatie die je nodig hebt om nog betere foto's uit je spiegelreflex- of systeemcamera te laten komen. De theorie en de handige tips van mijzelf. Ik hou workshops graag klein, niet alleen vanwege het intieme karakter maar ook omdat er dan voor iedereen genoeg ruimte is voor vragen. Daarom heb ik maar 3 plekjes beschikbaar voor deze dag. Wil je weten wat anderen zeiden over mijn workshops? Kijk dan vooral even hier.

Lijkt je het leuk er bij te zijn die dag? Meld je dan aan via een mailtje (janneke@dailyapple.nl) of berichtje naar mij. 

Liefs, Janneke