Workshop

Fotografie kun je leren! Uit die spiegelreflexcamera valt zo veel meer te halen als je hem van de automatische stand af haalt. Ik leg je stap voor stap uit hoe en geef je daarbij de fijnste tips die ik in de afgelopen jaren zelf heb opgedaan.

 
 
Coming soon.png

Basis workshop fotografie

Wat leer je allemaal?

Je hebt een spiegelreflexcamera of een systeemcamera met verwisselbare lenzen. Je hebt hartstikke fijn spul in huis om de mooiste foto's te maken maar je komt niet verder dan de automatische stand? Of je foto's lukken op manueel vaak net niet helemaal? 

Dat treft want naast een liefde voor fotograferen heb ik een evenzo grote liefde voor praten over fotograferen :) Fotograferen is het schrijven met licht en ik leer jou op een heldere en duidelijke manier de basis daarvan. De belichtingsdriehoek, scherptediepte, witbalans en focussen. Na deze middag snap je je camera en weet je wanneer (en waarom) je welke instellingen gebruikt. Geen toevallige mooie foto's meer maar mooie foto's omdat je weet wat je doet.

Dit alles aangevuld met fijne en praktische tips die ik in de loop der jaren heb opgedaan.

Praktische informatie

De workshop gaat op afspraak, duurt ongeveer 4 uur en wordt gegeven op 1-op-1 basis of in kleine groepjes tot 5 personen voor maximale aandacht.

  • Een 1-op-1 workshop kost €179,- Deze workshop is alleen doordeweeks mogelijk.

  • Een workshop met 2-5 of meer personen kost €149,- per persoon.

Dit kan bij mij thuis, jou thuis of op locatie. Als ik ervoor moet reizen reken ik €0,21 /km vanaf Vught (plus eventuele parkeerkosten).

Wat anderen over deze workshop zeiden: