INFO & PRIJZEN

NEWBORN/BABY/FAMILIE

1-3 personen, 15 foto's.

Buiten of binnen, thuis of op een locatie die je zelf kiest, het kan allemaal. Je ontvangt 15 bestanden (een mix van kleur en zwart-wit) die zorgvuldig door mij bewerkt zijn. In zowel hoge resolutie, geschikt voor print, als lagere resolutie, geschikt voor social media of beeldscherm.

€ 149,=

COMMERCIEEL

Prijs op aanvraag.

Neem contact met me op om je wensen te bespreken, zodat ik je een op maat gemaakte offerte kan toesturen.

NEWBORN/BABY/FAMILIE

4-5 personen, 20 foto's.

Buiten of binnen, thuis of op een locatie die je zelf kiest, het kan allemaal. Je ontvangt 20 bestanden (een mix van kleur en zwart-wit) die zorgvuldig door mij bewerkt zijn. In zowel hoge resolutie, geschikt voor print, als lagere resolutie, geschikt voor social media of beeldscherm.

€ 179,=

Workshop-1.JPG

WORKSHOP

Basisfotografie. 1-3 personen.

Ik leer jou in ongeveer 4 uur de basis van fotografie. Aan het eind van de workshop weet je precies hoe en met welke instellingen je de juiste foto maakt.

Zie hier voor meer informatie.

Prijzen vanaf € 149,=

Workshop Apeldoorn.jpg

PORTRETTEN

1 persoon, 5 foto's.

Locatie in overleg. Kan zowel binnen als buiten. Je ontvangt 5 bestanden die zorgvuldig door mij bewerkt zijn. In zowel hoge resolutie, geschikt voor print, als lagere resolutie, geschikt voor onder andere social media.
 

€ 99,=


Aanvullende informatie

Hoe werk ik?
 

Een newborn fotosessie laat zich niet strak plannen; luiertjes, voedingen of regeldagjes. Er kan van alles tussen komen. Daarom is iedere sessie anders en neem ik ruim de tijd voor jullie. Reken op 1,5 tot 2,5 uur. Deze fotosessie kan gewoon plaatsvinden bij jullie thuis. Een pasgeboren mensje fotografeer ik meestal vanaf 1,5 tot 3 weken oud.

Oudere baby's, kinderen, de hele familie of een portret van jou, ik fotografeer binnen of buiten. De locatie kan in overleg. Heb je twijfels of vragen over een plek, vraag het me gerust en ik adviseer je. Ik fotografeer uitsluitend met natuurlijk licht en gebruik hiervoor geschikt materiaal, zodat ik vrijwel altijd zowel binnen als buiten kan werken. Reken voor zo'n sessie 1 tot 1,5 uur. Portretten worden vaak in iets kortere tijd vastgelegd. 

Heb jij behoefte aan wat meer toelichting? Dan bespreek ik alles graag van te voren met je en stuur ik je graag voor de fotosessie wat handige informatie en praktische tips toe.

PRIJZEN EN LEVERING
 

De prijzen van de fotosessies zijn inclusief btw (tenzij anders aangegeven) maar exclusief reiskosten van EUR 0,21 ct per kilometer vanaf Vught. Betalen doe je na de fotosessie en voordat ik de foto's lever. Binnen enkele dagen ontvang je van mij een preview van de shoot samen met de factuur. Wanneer de factuur betaald is ontvang je alle afgesproken foto's in hoge en lage resolutie (binnen een termijn van 2 weken). 

Tenzij vooraf aangeven dat dit niet gewenst is, geef je met het boeken van een fotosessie toestemming om mij de foto's te laten gebruiken voor promotionele doeleinden (website of social media van daily apple).