Lucy’s 4e verjaardag

En we vierden feest! Want Lucy is (bijna) vier. Nou ligt mijn blog een beetje stil maar Lucy’s verjaardag bloggen is zo onderhand een traditie.

And so we celebrated because Lucy is (almost) four years old now. My blog has been a bit quiet but to blog about Lucy’s birthday is a tradition by now. 

Ze was natuurlijk veel te vroeg wakker en de ballonnen waren al helemaal geweldig. Juist omdat ons meisje zo geniet van een simpele ballon of een klein bloemetje heb ik er geen problemen mee om haar op haar verjaardag schandalig te verwennen. Het eerste kadootje (in de categorie: ‘net als mama’) viel al helemaal in de smaak.

Of course she woke up way too early and finding all those balloons were awesome for her. Especially because our little girl really still enjoys a simple balloon or a small flower I have no trouble spoiling her outrageously on her birthday. And so the first gift (‘just like mom!’) was already a hit.

Lucy-vier-2-768x512.jpg

Ons meisje wilde aardbeientaart dus aardbeientaart kreeg ze. Omdat ik niet alles op de ochtend van te voren wilde maken bereidde ik wat dingen voor. De biscuittaart was naar idee van Fika en Fest en de bodem vond ik op Laura’s Bakery, zij heeft heel handig de hoeveelheden voor iedere maat springvorm erbij staan. Ik maakte hem een paar dagen geleden en vroor hem in. Net als dit geweldige recept van chocolate chips cookies, het receptje maken en (voor het afbakken dus) in de vriezer, ideaal! Ik heb er geen van geproefd want ze waren op voor ik het wist, aanrader dus. De cupcakes zijn naar recept van Donna Hay.

Our girl had already let me know well in advance that she wanted a strawberry cake. And so she got a strawberry cake. Because I didn’t want to make everything on the morning of the party I already had some things prepared, such as the cake bottom which I just made an deep-froze a few days earlier. Similar to the chocolate chip cookies for which I just made the batter and froze it a few days before and only had to unfreeze and bake them on the day itself. They were a huge hit, to the extent that I didn’t even get to taste one because they were all gone in an instant.

Zoveel opgebouwde spanning moet er af en toe even uit ;) De mooie feestoutfit is van Van Jansen, zij maakte het rokje.  Het shirtje is van Gray Label.

This much pent-up excitement has to be released at some point :). The great party-outfit is by Van Jansen (she made the skirt) and Gray Label (shirt).

het gezicht van Lucy toen we voor haar gingen zingen, geweldig. Zo lief en blij (en verlegen) werd ze ervan <3

This is Lucy’s face when we all sang for here. Awesome. So sweet and happy and even a bit shy. 

Alle kadootjes waren een groot succes. Maar als je bijna 4 bent is het grootste kado natuurlijk het meest interessant :) Het poppenhuis is vervolgens geen moment onbemand meer geweest. Alle meisjes (ook de grote meisjes) wilde even spelen.

All presents were a big success. But if you’re almost four, the biggest gift is naturally the most interesting. The doll house has not been unmanned for the remainder of the day. All girls, big girls included (as in: grandma as well) wanted to play with it.

Collage-1-768x642.jpg

Hoe mooi de feestoutfit ook is, het is altijd een kwestie van tijd voordat de ‘Elsa’ jurk aan moet

No matter how nice the party-outfit, it’s always only a matter of time before the ‘Elsa’ dress is whipped out.

Zelfgemaakte hamburgers met frietjes!

Homemade hamburgers and fries!

en als na een middag en avond intensief spelen iedereen weer naar huis gaat valt dat even zwaar.

And if after an afternoon and evening of intense playing everyone is heading home again it can be a bit hard to stomach.

Nog een laatste cupcakeje en spelen en toen naar bed. Ze sliep volgens mij voordat we met de trap beneden waren.

One final cupcake and a a bit of playing before going to bed. I think she slept before we were downstairs.

Fijn weekend allemaal!

Have a great weekend all!

Liefs Janneke

Love, Jan-uh-kee.