Workshop 4 (1 van 1).jpg

Als je mij laat kiezen tussen een zwart-wit foto en een kleurenfoto zal ik 9 van de tien keer voor kleur kiezen. Hoe krachtig en mooi zwart-wit ook kan zijn, kleur laat mijn hart zingen. En voor mij is het summum dan een kleurenfoto genomen tijdens zonsondergang. De warme kleuren, de vergevingsgezindheid van het licht en het gevoel wat zo’n zonnige foto mij geeft.

Wat ga jij leren?

In één avond leer je prachtige foto’s maken waarbij je gebruik maakt van het mooie licht van golden hour, de tijd vlak voor zonsondergang. Je krijgt eerst een korte opfrisser wat betreft de algemene fotografie vaardigheden: voor welke instellingen in je camera kun je het beste kiezen en waarom? Waar moet je specifiek op letten tijdens het fotograferen bij zonsondergang? Zaken als scherpte-diepte, wel of geen zonnekap, sunflare en haze komen voorbij en wellicht ook een paar tips voor de nabewerking van foto’s tijdens Golden Hour. Na een kleine break met een drankje en iets lekkers gaan we de natuur in. De prachtige Vughtse Heide leent zich perfect voor een golden hour praktijksessie.

Wanneer kun je meedoen?

Jij bent in het bezit van een spiegelreflex of systeemcamera en kunt deze manueel bedienen. Begrippen als diafragma, sluitertijd en ISO zijn helder voor je. Je bent in het bezit van een lichtsterke lens (groot diafragma).

Tip: heb je deze niet: huur er een voor een dag en zie wat het doet voor je fotografie!

Waarschuwing: Je wilt nooit meer anders ;-)

 

 

 

Algemene informatie

Workshop 6 (1 van 1).jpg
Datum Backup datum Begintijd Eindtijd Beschikbaarheid
Zaterdag 13 juli Vrijdag 2 aug. 17:00 21:00 Beschikbaar
Zaterdag 24 aug. Vrijdag 6 sept. 17:00 21:00 Nog 1 beschikbaar
Zaterdag 7 sept. Vrijdag 20 sept. 16:30 20:30 Beschikbaar

De workshop wordt op 3 data gehouden, en elke datum heeft een backup datum voor als het weer op de oorspronkelijke datum te slecht is. De workshop start zo’n 2 uur voor zonsondergang en eindigt iets daarna. De eerste helft is theorie en de tweede helft is praktijk in de natuur met zo mogelijk een oefenmodel/gezin. Voor koffie/thee/fris en iets lekkers wordt deze avond gezorgd.

 De kosten voor de workshop bedragen 179,- euro.

Na betaling ontvang je direct een bevestiging per e-mail. Binnen enkele dagen ontvang je van mij een aparte e-mail met de allerlaatste informatie en de locatie in Vught.

 
Workshop 1 (1 van 1).jpg

Disclaimer: de kleine lettertjes

  • Betaling van de workshop garandeert je plek. Vol is vol.

  • In het geval van regen / uitzonderlijk slecht weer wordt de workshop verzet naar de reservedatum. Mocht het op beide dagen huilen met de pet op zijn qua weer mag deze kosteloos geannuleerd worden of kan deze verzet worden naar een datum in overleg. Daily Apple Photography bepaalt in deze of het weer te slecht is om de workshop door te laten gaan.

  • Als consument heb je voor deze online aankoop wettelijk 14 dagen de tijd om te annuleren. Mocht je de workshop toch niet willen bijwonen dan kun je deze binnen 14 dagen kosteloos annuleren d.m.v. het sturen van een mail naar janneke@dailyapple.nl. Hierna is de aankoop definitief en kun je niet meer annuleren. De workshop is wel overdraagbaar.

  • De workshop vindt doorgang bij minimaal 4 aanmeldingen.

 

 

Nu bestellen

Workshop 5 (1 van 1).jpg